
Видалення облікового запису
Ви можете будь-коли видалити свій обліковий запис Veyrota (водія або учасника команди компанії).
Як видалити обліковий запис
- У застосунку водія: Профіль → Видалити обліковий запис.
- У панелі компанії: Налаштування → Безпека → Видалити обліковий запис.
- Якщо у вас немає доступу до застосунку, увійдіть нижче за номером телефону та виконайте ті самі дії.
Що видаляється
- Ваше ім’я, номер телефону, електронна адреса та фото профілю.
- Ваші документи (посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію автомобіля та страхування) і фото автомобілів.
- Історія місцезнаходження, зв’язки з компаніями та всі сеанси.
Що зберігається
Для виконання законодавчих вимог до бухгалтерського обліку компаній записи про виконані замовлення та платежі (дата, маршрут і сума) зберігаються без зв’язку з вашою особою. За цими записами вас неможливо ідентифікувати.
Коли видалення недоступне
- Під час активної поїздки — до її завершення.
- Якщо ви єдиний власник компанії з командою, спершу передайте право власності іншому учаснику команди.
Видалення відбувається негайно та є незворотним. Згодом ви можете створити новий порожній обліковий запис із тим самим номером телефону.